Uge 6: Ingefær

Min succes med snaps på ingefær er begrænset. De par gange jeg har forsøgt mig med det, er det blevet en drikkelse, som synes smagløs, og manglende farve eller duft. Egentlig er jeg begyndt at tro, at ingefærsnaps slet ikke kan blive til en drikkelig snaps, men da jeg den anden dag fandt ud af, at vi havde en rest ingefær til overs besluttede jeg mig alligevel for at prøve det af igen. Jeg vil dog denne gang forsøge med en relativt lang trækketid, for at undersøge om det måske blot var heri mine tidligere kvaler bestod.


ingefær-close2

Opskrift:
Skræl en klump ingefær og skær den i skiver på cirka 5 mm tykkelse. Overhæld med klar snaps i et glas med tætsluttende låg og lad trække. Anbefalet trækketid varierer et sted mellem en uge og 30 dage. Min har foreløbig stået i to-tre uger, og får lov til at stå til den dufter og smager af noget.